DoelgroepLoRiCon Webdesign wil vooral verenigingen en KMO’s ondersteunen bij het professioneel aanwezig zijn op internet.


Verenigingen hebben nood aan een eenvoudige, gebruiksvriendelijke en professioneel ogende website die ze na een eenmalige opzet volledig zelf kunnen beheren.
Niet alleen sportverenigingen, maar ook andere hobbygroepen zijn vandaag op zoek naar een plaatsje op het web.
Omwille van gebrek aan technische kennis, tijd en/of budget wordt een eigen website dikwijls uitgesteld of iets half in elkaar geknutseld.

Vertrekkende vanuit een eigen zoektocht naar een website, maakt LoRiCon Webdesign het voor verenigingen zowel betaalbaar, als haalbaar om op het web aanwezig te zijn.
Dit niet alleen om de vereniging te promoten, maar ook om bestaande leden de nodige informatie te bezorgen die ze zoeken.
Elke vereniging verdient zijn plaats op’t web!

 


Grotere bedrijven kunnen beroep doen op duurdere marketingsbureaus. Een website bouwen is dan dikwijls een onderdeel van een groter businessplan.
Zelfstandigen of kmo’s overtuigen dat het belangrijk is aanwezig te zijn op het net is niet de moeilijkste opdracht, maar weten ze ook dat dit kan zonder licentiekost of jaarlijks onderhoudscontract?
Weten ze dat er oplossingen bestaan waarbij ze zelf op een zeer gebruiksvriendelijke manier de website kunnen onderhouden, foto’s kunnen plaatsen en zelfs een kleine webshop kunnen beheren?

Niet elke ondernemer heeft voldoende kennis van IT en de eigen business gaat uiteraard altijd voor.
Daarom kunnen zij bij LoRiCon Webdesign terecht voor een mooie, eenvoudige, maar professionele website. Dit voor een zeer kleine en eenmalige implementatiekost, startende bij 300€.

De tijd van de gouden gids en gratis streekkranten om iets of iemand te vinden is voorbij.

 


Websites zijn de naamkaartje van deze tijd.