Prijzen Behoeften op gebied van websites kunnen zeer specifiek en verschillend zijn. Hieronder enkele basispakketten. De vermelde prijzen zijn “geen” jaarlijks terugkerende prijzen, maar eenmalig.


 

“Starters Kit – vanaf 300€”

Een basis platform, dat de mogelijkheid biedt om op een zeer gebruiksvriendelijke manier een website op te zetten. Hiervoor is geen of zeer weinig kennis nodig.

“Basic – vanaf 650€”

Een online naamkaartje, gebaseerd op uw huisstijl met de nodige info en afbeeldingen. Een eenvoudige, maar klassevolle website om informatie te delen en gezien te worden. Een ideale basis om zelfstandig op verder te bouwen.

“Professional – vanaf 850€”

Een professionele webstek, dagelijks bezocht door verschillende bestaande en toekomstige klanten. Een project dat continu in beweging is en wordt ge-update. Meer dan een informatieve website om alleen informatie te delen.

“Money Maker – Budget te bespreken”

Online business, als het ware een verlengde van uw zaken doen. Vraagt veel flexibiliteit en moet het verschil maken t.o.v. collega-ondernemers. Op maat gemaakt van uw business en projectmatige aanpak.

 


Hou er rekening mee dat elke website één of meerdere domeinnamen en een hosting service vereist. Deze, samen met de configuratie van enkele professionele emailadressen staat op de menukaart van LoRiCon Webdesign.